Ja sam Milena iz Beograda, a po formalnom obrazovanju sam hemijski inženjer

Bavim se copywritingom, digital marketingom, projektnim menadžmentom, event menadžmentom. Pored toga, interesuje me i web dizajn, pa trenutno učim HTML i CSS, igram se sa WordPress - om i Joomla! -om:) Volim kreativu u svim njenim oblicima, a u procesu stvaranja i realizacije ideja uživam

Volim da učim nove stvari pa sam stalno na nekim edukacijama, predavanjima, radionicama, seminarima, kongresima, konferencijama, praksama, case study takmičenjima. Imala sam priliku da učustvujem u projektima povezanim sa mojom strukom, ali i projektima brendiranja proizvoda, pozicioniranja na tržištu, targetiranja ciljnih grupa, ispitivanja tržišta i konkurencije, izrade plana marketinških aktivnosti

Na svom fakultetu koordinišem centrom za naučno-istraživački rad studenata, a trenutno i sama radim naučni rad koji za temu ima unapređenje efikasnosti solarnih ćelija

S tim u vezi, veoma vrednujem i društvenu odgovornost, pa mi je posebno bilo drago da se učlanim u ovu našu komunu u kojoj sam prepoznala mnogo lepih i plemenitih ideja i ciljeva